*OPOZORILO*

ZA ŠIRJENJE IN RAZTEGOVANJE SMUČARSKIH ČEVLJEV SI NI POTREBNO REZERVIRATI TERMIN!

Proste termine za meritve, svetovanje in nakup smučarskih čevljev lahko vidite v razpredelnici, potem ko se prijavite kot nov uporabnik. Izpolnite prijavo z vašo elektronsko pošto in potrdite.

Odprl se vam bo urnik s prostimi termini. S klikom na prosto okno lahko termin rezervirate.

Meritev nog je predpogoj za pravilen nakup smučarskih čevljev.

Rezervacije so nujne za tekoče pomerjanje in nakup smučarskih čevljev. Cene moških smučarskih čevljev se gibljejo od 320€ do 430€ s popustom, cene ženskih pa od 240€ in do 340€ s popustom in otroških od 50 € naprej s popustom.

Postopek pomerjanja in svetovanja smučarskih čevljev traja od 1,5 do 2 uri.

Ker smo mnenja, da si lahko vsaka stranka pri nas najde primeren smučarski čevelj zase (zaradi pestre izbire), mu nudimo tudi vsa morebitna prilagajanja čevlja po meri, ki so vključena v ceno nakupa čevlja.
V primeru, da se po meritvah ne odločite za nakup čevljev je cena meritve in svetovanja 65 €. V kolikor se kasneje odločite za nakup vam odštejemo strošek svetovanja in meritve od nakupa smučarskih čevljev.

Servis smučarskih čevljev

Za širjenja, raztegovanja in popravila smučarskih čevljev si ni potrebno predhodno rezervirati termin. Smučarske čevlje lahko na servis prinesete ob TORKIH in ČETRTKIH v delovnem času.