Pogosto zastavljena vprašanja

Kje se nahajate?

Nahajamo se v Višnji Gori, v neposredni bližini avtoceste. Iz smeri Ljubljana (cca. 15min) se peljete do izvoza Višnja Gora (naslednji izvoz od izvoza Grosuplja). Po izvozu za Višnjo Goro zavijete desno in čez 100m na desni strani prispete na cilj.
Iz smeri Zagreb (cca. 25min) se peljete do izvoza Višnja Gora (naslednji izvoz od izvoza Ivančna Gorica). Po izvozu za Višnjo Goro zavijete levo, se peljete pod avtocesto in po 500m prispete na cilj.

Kakšen imate delovni čas?

Delovni čas trgovine in servisa je od torka do sobote: dopoldne 9.00-12.00, popoldne 15.00-19.00, nedelja, ponedeljek in prazniki zaprto, za smučarske čevlje se je potrebno predhodno naročiti.

Ali se je za meritve in nakup smučarskih čevljev potrebno predhodno naročiti?

Da, pod rubriko rezervacije za nakup smučarskih čevljev se lahko predhodno naročite.

Kaj pomeni smučarski čevelj po meri?

Smučarski čevelj po meri pomeni, da vam naredimo meritev nog, izberete pravi čevelj za vašo nogo in vam ga po potrebi še malo prilagodimo (brušenje). Če pa bi želeli po meri na način, da vam zapolni vso praznino v čevlju pa vam naredimo FOAM- notranji čevelj po meri, in vložek.

Kdaj lahko pridem pomeriti smučarske čevlje?

Vsak delovnik je na voljo 5 terminov za nakup in svetovanje smučarskih čevljev. Na enega izmed teh terminov se lahko naročiš tudi ti. Dopoldanska termina sta ob 8.00 in 9.00, popoldanski termini so ob 15.00, 16.30 in 18.00.

Zanima me, če bi mi lahko prilagodili moje smučarske čevlje?

Čevlje lahko do neke mere z hidravliko in fenom termično raztegujemo po širini in tudi po dolžini. Predvsem je odvisno iz kakšnega čevlja izhajate, če ste si kupili veliko prevelike čevlje, potem je to nesmiselno. Čevlji morajo biti prave dolžine in širine.

Katere znamke smučarskih čevljev imate?

Imamo 9 alpskih znamk: Salomon, Atomic, Fischer, Nordica, Lange, Head, Tecnica, Rossignol, Dalbello in 5 turnih znamk: Scarpa, Dynafit, Black Diamond, Atomic in Salomon.

Koliko časa traja nakup smučarskih čevljev?

Meritve, svetovanje in izbira čevljev traja od 1,5 ure do 2,5 ure.

Ali je mogoče plačati s kartico?

Možno, vendar pri nakupu smučarskih čevljev s plačilno kartico plačate polno ceno, na gotovino pa dobite gotovinski popust.

Kaj v primeru, če se ne odločim za nakup smučarskih čevljev?

V kolikor se ne odločite za nakup smučarskih čevljev vam zaračunamo 65,00€ za meritve in svetovanje, vendar v primeru, da se da se odločite za kasnejši nakup smučarskih čevljev pri nas vam vrnemo teh 65,00€.

Ali prodajate rabljeno opremo?

Ne.

Ali imate servis za smuči/snežne deske, kdaj lahko prinesem na servis in koliko je potrebno počakati na servis?

Imamo servis za smuči/snežne deske, na servis lahko prinesete opremo v delovnem času. Med sezono je potrebno počakati 2-3 dni.